Červená Tanzberg Mikulov,a.s.

Červené víno vyrobené pouze z modrých hroznů (protože červené barvivo se nachází pouze v těchto odrůdách), a to nakvášením nebo jejich tepelným zpracováním. Při jeho výrobě se rmut nechá několik dní kvasit. Slupky tak zůstávají v kontaktu s kvasící šťávou. Kvašení probíhá delší dobu a za vyšší teploty než u bílého vína. V červeném vínu jsou tak… Číst více
Filtrovat
Cena
Odrůda 1
Styl (cukr)
Země
Řadit podle
Zobrazeno 1-2 z 2 položek
Tanzberg Mikulov Frankovka 2017 Pozdní sběr Turold 12,5% 0,75

Tanzberg Mikulov Frankovka 2017 Pozdní sběr Turold 12,5% 0,75

Tanzberg Mikulov,a.s.
Víno s jiskrnou červenofialovou barvou. Ve vůni je cítit červené lesní ovoce a dotek kávy, čokolády. Chuť je harmonická kulatá a plná s velkým extraktem. V dochuti má pěknou vyváženou kyselinku. Výborně se hodí ke tmavému masu či zvěřině.
Skladem
260 Kč
215 Kč bez DPH
Přidat do košíku
Tanzberg Mikulov cuvée Maharal (CS + ME + FR) 2017 Pozdní sběr 13,5% 0,75 - nefiltrované

Tanzberg Mikulov cuvée Maharal (CS + ME + FR) 2017 Pozdní sběr 13,5% 0,75 - nefiltrované

Tanzberg Mikulov,a.s.
Nefiltrované červené cuvée s názvem MAHARAL, který je vytvořen z Cabernetu Sauvignon (60%), Merlotu (38%) a Frankovky (2%). Styl tohoto vína je velmi blízký vínům z francouzské oblasti Bordeaux. Proč Maharal? Rádi čerpáme z mikulovské historie, proto jsme se rozhodli uvést na etiketu našeho nejlepšího cuvée jméno učence, jenž působil jako vrchní moravský zemský rabín v Mikulově a později jako vrchní rabín v Praze za vlády Rudolfa II. Jedná se o slavného Rabi Jehuda Löwy ben Becalel, tvůrce Golema. Cuvée Maharal má barvu tmavých třešní s mahagonovými odlesky. Aroma je lehce nasládlé s příjemnou vůní vanilky, přecházející do ovocných tónů černých třešní až džemovosti, končící kořením jako je hřebíček. Příjemné, plné, kořenité víno s ovocnou chutí přezrálých višní a dlouhou kouřovo sametovou dochutí.
Skladem
319 Kč
264 Kč bez DPH
Přidat do košíku



Červená Tanzberg Mikulov,a.s.


Červené víno vyrobené pouze z modrých hroznů (protože červené barvivo se nachází pouze v těchto odrůdách), a to nakvášením nebo jejich tepelným zpracováním. Při jeho výrobě se rmut nechá několik dní kvasit. Slupky tak zůstávají v kontaktu s kvasící šťávou. Kvašení probíhá delší dobu a za vyšší teploty než u bílého vína. V červeném vínu jsou tak ve vyšší míře třísloviny.

Vinařství Více vinařství

Finca Las Moras

Více →

FURLAN Societa Agricola s.s.s

  Furlanský vinařský dům je výsledkem práce vinařské rodiny zakořeněné na tomto území. Bratři  Amedeo, Alberto a Moreno respektují tradici ve které poktačují a navazují tak na práci svého otce. … Více →