Růžová VINSELEKT MICHLOVSKÝ a.s.

Růžové víno, neboli rosé, se vyrábí z odrůd modrých hroznů nejčastěji metodou krátkého naležení rozemletých hroznů (rmutu)  Říká se, že růžové začíná svůj život jako červené víno, ale pak jej žije jako víno bílé. Rmut z modrých hroznů se nechává naležet zpravidla jen 4 až 6 hodin, aby se ze slupek uvolnilo pouze málo červeného barviva. Pak se… Číst více
Filtrovat
Cena
Odrůda 1
Styl (cukr)
Země
Řadit podle
Zobrazeno 1-1 z 1 položek
Vinselekt Michlovský Revine nealko rosé 0,75

Vinselekt Michlovský Revine nealko rosé 0,75

VINSELEKT MICHLOVSKÝ a.s.
Nealkoholická jemně šumivá vína vyráběna ze svěžích mladých vín se zvýšeným obsahem CO2, podporujícího svěžest a stabilitu. Působí blahodárně na efektivnější trávení, kdy na rozdíl od alkoholických vín není organizmus nucen vynaložit energii na trávení alkoholu a veškerá energie je tak využita na trávení potravy. Příznivý vliv na lidský organizmus je zajištěn zvýšeným obsahem enzymů, organických kyselin a látek polyfenolového komplexu v nealkoholickém víně. Pro výrobu se používají odrůdy Pinot noir, Zweigeltrebe, Frankovka a nové odrůdy Ariana a Agni.
Skladem
179 Kč
148 Kč bez DPH
Přidat do košíku



Růžová VINSELEKT MICHLOVSKÝ a.s.


Růžové víno, neboli rosé, se vyrábí z odrůd modrých hroznů nejčastěji metodou krátkého
naležení rozemletých hroznů (rmutu)  Říká se, že růžové začíná

svůj život jako červené víno, ale pak jej žije jako víno bílé. Rmut z modrých hroznů se
nechává naležet zpravidla jen 4 až 6 hodin, aby se ze slupek uvolnilo
pouze málo červeného barviva. Pak se mošt od slupek oddělí a dále je s
ním nakládáno stejně jako při výrobě bílého vína. Takový výrobní postup
propůjčuje růžovým vínům jejich tolik žádaný mladý esprit. Svěžest,
kterou od růžového očekáváme, vyžaduje potřebný podíl kyselin. A ty
zráním hroznů ubývají. 

Vinařství Více vinařství

Finca Las Moras

Více →

FURLAN Societa Agricola s.s.s

  Furlanský vinařský dům je výsledkem práce vinařské rodiny zakořeněné na tomto území. Bratři  Amedeo, Alberto a Moreno respektují tradici ve které poktačují a navazují tak na práci svého otce. … Více →