Vůně vína připomíná drobné červené a černé bobulovité ovoce, doplněná o lehce kouřové a zemité tóny. V chuti víno plné, pevné; ovocné tóny jsou zde propojeny s náznakem dubového sudu, v dochuti nás mile překvapí kakaové boby a jemný náznak máty.
Barva tmavé vyzrálé třešně, ve vůni vedle borůvkových a černorybízových tónů stopy po dřevu, na patře pevné, dobře strukturované s tóny jahodové marmelády a sušeného bobulovitého ovoce.
Barva vína je rubínově červená. Vůně je široká, ovocná s nádechem višňového likéru. Chuť je velmi plná, extraktivní s tóny lesního ovoce a kompotovaných višní, v dlouhé dochuti cítíme nasládlé, sametově hebké třísloviny
Nealkoholická jemně šumivá vína vyráběna ze svěžích mladých vín se zvýšeným obsahem CO2, podporujícího svěžest a stabilitu. Působí blahodárně na efektivnější trávení, kdy na rozdíl od alkoholických vín není organizmus nucen vynaložit energii na trávení alkoholu a veškerá energie je tak využita na trávení potravy. Příznivý vliv na lidský organizmus je zajištěn zvýšeným obsahem enzymů, organických kyselin a látek polyfenolového komplexu v nealkoholickém víně. Pro výrobu se používají odrůdy Pinot noir, Zweigeltrebe, Frankovka a nové odrůdy Ariana a Agni.
Víno vyšší granátové barvy s černými odlesky. Ve vůni i chuti se primárně objevují tóny připomínající peckoviny a ostružinu podepřené jemnou tříslovinou. Víno je harmonické, dobře pitelné.
Furlanský vinařský dům je výsledkem práce vinařské rodiny zakořeněné na tomto území. Bratři Amedeo, Alberto a Moreno respektují tradici ve které poktačují a navazují tak na práci svého otce. …Více →