Víno má zelenozlaté barvy. Víno minerálního charakteru, suché se šťavnatou kyselinou, odrůdově čisté a dobře čitelné. Díky lehce vyššímu alkoholu oproti dřívějším ročníkům se jeví jako plnější, vyzrálejší a mohutnější Neuburg. Potěší Vás buď u příjemně strávené sklenky s přáteli, či jako skvělý doplněk pečené drůbeže nebo přírodní úpravy vepřového masa.
Víno světle žluté barvy. Vůně medu a lipového květu. Chuť suchá, odrůdově typická s pikantní kyselinou a dlouhou minerální dochutí, jež je podpořena zráním vína ve velkých dubových sudech
Ve vůni nacházíme broskev s jemným náznakem černého rybízu. V chuti pak citlivá kombinace vyzrálého angreštu a svěžího listu černého bezu dělá toto víno okouzlujícím..
Červené suché víno vyrobené z odrůdy Pinot Noir. Rubínová barva s fialovým odlesky. Víno má elegantní a svěží aroma s tóny červeného ovoce jako jsou třešně, maliny a jahody. Na patře je vláčné ale intenzivní, pikantní chuť s pevnými taniny, dobře vyvážené s dlouhým dozníváním v ústech.
Plné červené víno rubínově fialové barvy.Vůně a chuť intenzivní a lehce bylinná s nádechem červeného ovoce a koření.
Full bodied wine, red ruby colour with violet reflections. Intense and slightly herbaceous, with hints of red ripe fruits and spice.
Slámově žlutá barva se zelenkavými odlesky. Jemná, elegantní vůně s ovocnými tóny, zeleného jablka, a květinovými tóny připomínající vistárie a šípky. V chuti příjemný prodloužený hmatový vjem oxidu uhličitého s výraznou kyselostí. Harmonické a vyvážené.
Víno nabídne ve vůni meruňku, citrusy s tónem grapefruitu a lipového květu. Lipový květ najdete i v chuti, která je strukturovaná a díky cílenému ležení a míchání po dobu 5 měsíců na jemných kalech (Battonage) je jemně krémová. Poměr kyselinky a zbytkového cukru je pěkně vyvážený.
Jedná se o moderní formu balení vína. Vakuový sáček s vínem je umístěn uvnitř kartonu (boxu) a víno je rozléváno skrze malý kohoutek umístěný v tomto kartonu.
Bílé víno jasně žluté barvy, která už sama předchází bohaté aromatické nuance s náznaky exotického ovoce a měkkých kořeněných tónů. Na patře je Pecorino komplexní a chutné víno s dobrou kyselinkou a minerálními tóny, které jsou ideální pro snoubení s pokrmy ryb a bílého masa.
Barva brilantní žlutá, ve vůni bohaté množství chutí připomínajících zralá jablka, kdoule a broskve, s mírně ořechovou notou. V chuti elegantní a svěží, skvěle se hodí pro letní období.
Brilliant yellow color in the smell of rich tones reminiscent of ripe apples, quince, and peach, with a slightly nutty note. In taste elegant and fresh, perfect for summer.
Víno intenzivně rubínové barvy s fialovými odlesky. Vůně je čistě odrůdová s tóny červeného ovoce, jako jsou třešně a ostružiny, doprovázené klasickou vůní zeleného pepře. Chuť je suchá s dobře vyváženou kyselinkou.
Víno rubínové barvy s červenými odlesky. Vůně je plná a intenzivní s tóny vanilky, skořice a dřeva. Chuť je silná, ale sametová s jemnou přítomností taninů. Závěr je plný a kulatý a v dochuti můžeme cítit třešně, švestky a tóny vanilky.
Prosecco bledě slámové barvy se zelenkavými odlesky. Vůně evokuje čerstvě rozkrojené zelené jablko, společně s jemným květinovým a akátovým tónem vyzívá k dalším douškům. V chuti je Prosecco pevné, dobře strukturované s intenzivnějším perlením a ovocným projevem. Výborně se hodí jak jako aperitiv, tak i jako skvělý pár k bílým masům či čerstvým sýrům.
Barva vína je temně granátová. Vůně s výraznými tóny drobných červených plodů. Chuť je elegantní, měkce sametová s velmi jemnou kyselinou a příjemnou tříslovinou. Víno zrálo v dubovém sudu.
Nealkoholická jemně šumivá vína vyráběna ze svěžích mladých vín se zvýšeným obsahem CO2, podporujícího svěžest a stabilitu. Působí blahodárně na efektivnější trávení, kdy na rozdíl od alkoholických vín není organizmus nucen vynaložit energii na trávení alkoholu a veškerá energie je tak využita na trávení potravy. Příznivý vliv na lidský organizmus je zajištěn zvýšeným obsahem enzymů, organických kyselin a látek polyfenolového komplexu v nealkoholickém víně. Pro výrobu se používají odrůdy Pinot noir, Zweigeltrebe, Frankovka a nové odrůdy Ariana a Agni.
Nealkoholická jemně šumivá vína vyráběna ze svěžích mladých vín se zvýšeným obsahem CO2, podporujícího svěžest a stabilitu. Působí blahodárně na efektivnější trávení, kdy na rozdíl od alkoholických vín není organizmus nucen vynaložit energii na trávení alkoholu a veškerá energie je tak využita na trávení potravy. Příznivý vliv na lidský organizmus je zajištěn zvýšeným obsahem enzymů, organických kyselin a látek polyfenolového komplexu v nealkoholickém víně. Pro výrobu se používají odrůdy Pinot noir, Zweigeltrebe, Frankovka a nové odrůdy Ariana a Agni.
Nealkoholická jemně šumivá vína vyráběna ze svěžích mladých vín se zvýšeným obsahem CO2, podporujícího svěžest a stabilitu. Působí blahodárně na efektivnější trávení, kdy na rozdíl od alkoholických vín není organizmus nucen vynaložit energii na trávení alkoholu a veškerá energie je tak využita na trávení potravy. Příznivý vliv na lidský organizmus je zajištěn zvýšeným obsahem enzymů, organických kyselin a látek polyfenolového komplexu v nealkoholickém víně. Pro výrobu se používají aromatické odrůdy Chardonnay, Rul. šedé, Ryzlink rýnský, atd.
Furlanský vinařský dům je výsledkem práce vinařské rodiny zakořeněné na tomto území. Bratři Amedeo, Alberto a Moreno respektují tradici ve které poktačují a navazují tak na práci svého otce. …Více →