Tento likér se zrodil díky vášni mistrů z Negroni Antica Distilleria pro italskou kávu. Po výběru několika exkluzivních arabik tak vznikl kávový likér s nádechem karamelu. Je opravdu zajímavý, krémový, prostě lahodný!
Tento likér s 25 % obj. alkoholu lehce nahořklé bylinné chuti vznikl na základě receptu pana Guglielma Negroni. V chuti vedle typické hořkosti najdeme chuť pomerančové kůry. Obvykle se podává jako aperitiv; lze z něj udělat příjemný nahořklý Spritz - spojením s proseccem, sodovkou a plátkem pomeranče.
Nízkoalkoholický (14 % obj. alk.) aperitiv s typickou vůní i chutí bezinkového květu a citrusů. Báječně se hodí zejména pro přípravu osvěžujícího letního koktejlu Hugo.
Likér má typickou oranžovočervenou barvu, svoji charakteristickou nahořklou chuť získal díky výtažkům z rostlin, bylin a pomerančů. Obsah alkoholu je pouhých 11%. a proto ve svém názvu má slovo Eleven. Jistě znáte Aperol tak proč nezkusit tento Eleven z Negroni destilerie, která dala míchaným nápojům jejich jméno.
Amaro negroni je likér vyrobený podle speciální receptury. Spojením aromatických bylin a koření s jemným alkoholem Vás zaujme svou jedinečnou a podmanivou vůní a hořkou chutí. Skvělý společník nejen pro sychravé podzimní večery! Likér obsahuje 25% obj. alkoholu.
Bílé víno jasně žluté barvy, která už sama předchází bohaté aromatické nuance s náznaky exotického ovoce a měkkých kořeněných tónů. Na patře je Pecorino komplexní a chutné víno s dobrou kyselinkou a minerálními tóny, které jsou ideální pro snoubení s pokrmy ryb a bílého masa.
Barva brilantní žlutá, ve vůni bohaté množství chutí připomínajících zralá jablka, kdoule a broskve, s mírně ořechovou notou. V chuti elegantní a svěží, skvěle se hodí pro letní období.
Brilliant yellow color in the smell of rich tones reminiscent of ripe apples, quince, and peach, with a slightly nutty note. In taste elegant and fresh, perfect for summer.
Lžínská Třešňovice je vyrobena z odpeckovaných třešní nejvyšší kvality, plné sladkého aroma, které získává díky zrání v nejteplejších měsících roku. Třešně mají měkkou dužinu plnou šťávy a nejen špačci se po nich mohou doslova utlouct. Má jednu obrovskou zvláštnost. Celý život nás provází. V dětství jsme milovali babiččinu bublaninu, později jsme dívkám darovali náušnice z třešní a nyní jsme ve věku, kdy si s oblibou dáme kalíšek Lžínské Třešňovice.
Čím je naše Lžínská Třešňovice jedinečná?
Jemná a svěží chuť lehkých třešní
Spojení čistého ovoce a naší poctivé práce
Destilát vzniká pouze z ovoce
Sběr nejzralejších a nejsladších českých třešní
Višně je ovoce jemně nakyslé chuti a u drtivé většiny gurmánů se těší veliké oblibě. Možná právě proto je višňovice připomínkou na doby před sametovou revolucí. Je to téměř podpultový sortiment.
Čím je Lžínská Višňovice jedinečná?
Úžasně nakyslá chuť zralé višně
Sběr nejzralejších a nejchutnějších višní
Destilát vzniká pouze z českého ovoce
Lžínská Williamska se řadí mezi klenoty Lžínské rodinné palírny. Je velice populární v Alpských zemích a dnes získává svoji oblibu i v České republice. První odkazy na hrušky jsou v druhé polovině 18. století. Tou dobou bylo známo více než 500 odrůd hrušní. A z tohoto množství je „Williamska“ tou vyvolenou. Je žlutá nebo narůžovělá, navinule sladká a šťavnatá. Tato letní odrůda se vyznačuje typickou chutí a má dokonalé aroma. Znalci destilátů je považována za jedinečnou pro výrobu destilátů.
Čím je Hruškovice Williams jedinečná?
Úžasná a velice specifická chuť
Pálí se z české odrůdy hrušky „Williamsova čáslavka“ (Barlett)
Při kvašení se musí dodržovat specifická a přísná pravidla
Na výrobu destilátu se používá výhradně jen české ovoce
Lžínská hruškovice je charakteristická svou lahodnou chutí. V lihovaru se snaží o dokonalé spojení čistého ovoce a poctivé práce.
Čím je Lžínská Hruškovice jedinečná?
Toto jméno už dnes zaručuje nejvyšší kvalitu
České hrušky jsou nejlepším základem pro destiláty z Lihovaru Lžín
Na výrobu destilátu se používá výhradně jen české ovoce
Lžínská Jablkovice je harmonicky vyvážený destilát, který dostává svou jedinečnou jemnou chuť díky sladkým jablkům z Jižních Čech. Její dokonalé a jemné aroma je čitelné už z prvního doušku.
Tento klenot je obohacen kapkou karamelu, který jí dodá nejen nádhernou zlatavou barvu, ale navíc výrazně zjemní její chuť a dá vyniknout skvostnému ovocnému aroma. Proto je velice oblíben především u žen ...
Čím je Lžínská Jablkovice jedinečná?
Jedinečná chuť a vůně jihočeských jablek
Ovoce, jež je symbolem našich krajů
Spojení čistého ovoce a naší poctivé práce
Jeden z klenotů, který je v těchto krajích opomíjen
Víno intenzivně rubínové barvy s fialovými odlesky. Vůně je čistě odrůdová s tóny červeného ovoce, jako jsou třešně a ostružiny, doprovázené klasickou vůní zeleného pepře. Chuť je suchá s dobře vyváženou kyselinkou.
Víno rubínové barvy s červenými odlesky. Vůně je plná a intenzivní s tóny vanilky, skořice a dřeva. Chuť je silná, ale sametová s jemnou přítomností taninů. Závěr je plný a kulatý a v dochuti můžeme cítit třešně, švestky a tóny vanilky.
Prosecco bledě slámové barvy se zelenkavými odlesky. Vůně evokuje čerstvě rozkrojené zelené jablko, společně s jemným květinovým a akátovým tónem vyzívá k dalším douškům. V chuti je Prosecco pevné, dobře strukturované s intenzivnějším perlením a ovocným projevem. Výborně se hodí jak jako aperitiv, tak i jako skvělý pár k bílým masům či čerstvým sýrům.
Barva vína je temně granátová. Vůně s výraznými tóny drobných červených plodů. Chuť je elegantní, měkce sametová s velmi jemnou kyselinou a příjemnou tříslovinou. Víno zrálo v dubovém sudu.
Nealkoholická jemně šumivá vína vyráběna ze svěžích mladých vín se zvýšeným obsahem CO2, podporujícího svěžest a stabilitu. Působí blahodárně na efektivnější trávení, kdy na rozdíl od alkoholických vín není organizmus nucen vynaložit energii na trávení alkoholu a veškerá energie je tak využita na trávení potravy. Příznivý vliv na lidský organizmus je zajištěn zvýšeným obsahem enzymů, organických kyselin a látek polyfenolového komplexu v nealkoholickém víně. Pro výrobu se používají odrůdy Pinot noir, Zweigeltrebe, Frankovka a nové odrůdy Ariana a Agni.
Furlanský vinařský dům je výsledkem práce vinařské rodiny zakořeněné na tomto území. Bratři Amedeo, Alberto a Moreno respektují tradici ve které poktačují a navazují tak na práci svého otce. Vinice …Více →